Obalno - kraška, Izola, Izola

 • Stanovanje
 • Garsonjera
 • 24 m2
 • 1978
 • 2021
134.000 €

  Splošno

 • Tip: Stanovanje
 • Velikost: 24 m2
 • Nadstropje: 1/2
 • Leto izgradnje: 1978
 • Leto adaptacije: 2021
 • Opis lokacije: Pri trgovini HOFER

Opis

1. PONUDBA

PRODAJA OPREMLJENE GARSONJERE v I. nadstropju Rezidence kjer je recepcija, velika terasa, lastno parkirišče 

24m2 za 164.000 Eur (cena je fiksna, za kaj manj, samo v primeru nakupa najmanj 4 garsonjer) 

Garsonjera je oddana za 4 leta v naprej za znesek najemnine 5.000 Eur/leto + stroški kar najemnik plača v enem znesku za celotno leto v naprej (svoj davek iz dohodnine plača najemodajalec, vse ostale stroške pa najemnik med katere so stroški vzdrževanja, menjave opreme, marketinga, vodovoda, elektrike, TV  internet, gretje,...). NAJEMNIK krije tudi vse stroške potrebnih obnov, vzdrževanja, menjave in obnove pohištva, beljenja, skupne stroške, zavarovanja, posteljnine ipd, za nemoteno obratovanje najetih garsonjer za turistično oddajanje.

Kupec se vpiše v ZK kot lastnik 1/1 bremen prosto in vpiše se v ZK predkupna pravica v korist osebe z imenom Edmond Petrovič za nedeločen čas (ker če bi kasneje prodajali, bi ponudili najprej meni, kar pa ni nobena omejitev pri prodaji), če pa bi se zgodilo, da se bodo cene nepremičnin v bodoče znižale, vam garsonjero odkupimo nazaj za najmanj 10.000 Eur več kot bi jo lahko prodali in vsaj 20.000 Eur več, kot bi zanjo plačali sedaj, kar bi zapisali tudi v prodajno pogodbo ali po želji v drugo listino. Imamo 26 lastniških garsonjer v stavbi in zato bomo imeli interes dobro plačati, če jo boste hoteli prodati, saj je interes v bodoče imeti vse pod enim lastništvom.

2. PONUDBA :

PRODAJA OPREMLJENE GARSONJERE v I. nadstropju s 24m2 za 134.000 Eur

Garsonjera je oddana za 4 leta za znesek najemnine 3.000 Eur/leto + stroški (svoje davke iz dohodnine plača najemodajalec, vse ostale stroške pa najemnik, vključeni so stroški tudi vzdrževanja, menjave opreme, marketinga, energentov,...) z dovoljenjem za oddajanje turistom ali drugim najemnikom po izbiri PRODAJALCA = NAJEMNIK ki krije tudi vse stroške potrebnih obnov, vzdrževanja, menjave in obnove pohištva, posteljnine ipd, za nemoteno obratovanje najetih garsonjer za turistično oddajanje. Ni rizika, da nebi oddali, da bi najemniki kaj uničili ipd.

Kupec se vpiše v ZK kot lastnik 1/1 bremen prosto in v primeru nakupa pod ponudbo št. 2, se v ZK vpiše odkupna pravica v korist osebe Edmond Petrovič za znesek 175.000,00 Eur, kateri ima pravico svojo pravico uveljaviti v roku 4 let od sklenitve prodajne pogodbe. Kupec bi v tem primeru zaslužil v 4 letih 41.000 Eur razlike v ceni + 4 x 3.000 Eur = skupaj 53.000 Eur dobička, kar je 40% dobička na investicijo.

V vsakem primeru, lahko kupec kadarkoli proda nepremičnino komurkoli.

Način plačila:

Vsa kupnina se deponira na fiduciarni račun notarke. Za varen posel jamči notarka. Prodaja se bremen prosto nepremičnino z gradbenim in uporabnim dovoljenjem. 

Davek na promet nepremičnin in ostale stroške prodajnega postopka plača PRODAJALEC v celoti. PROVIZIJE NI.

Garsonjere so vse popolnoma obnovljene L. 2021 (vse inštalacije popolnoma nove, nova PVC okna s troslojno zasteklitvijo vrhunskega proizvajalca SHUCCO (Nemčija), protipožarnimi vrati iz polnega lesa in železnim jedrom, WiFi - optika, CATV, centralnim gretjem, senzorji za zaznavanje dima, 16cm termo izolacija fasade,...) novo pohištvo (dve postelji SPRING BOX z vrhunskimi vzmetnicami z žepkastim vzmetenjem debeline 30cm, SMART TV, popolnoma opremljena kuhinja, garderobne omare, jedilna miza, 4 stoli, opremljena kopalnica), brezplačna uporaba parkirnega mesta za en avto za vsako garsonjero. Za stavbo je v mirnem delu, ob hudourniku 60m2 velika skupna terasa, v kratkem pa bomo naredili še 470m2 veliko skupno teraso za sončenje in pogledom na morje, na ravni strehi objekta do katere se pride z dvigalom in stopniščem. V stavbi imamo tudi manjši SPA z IR savno in Jacuzzijem za zasebno razvajanje v dvoje.

S sklenitvijo prodajne pogodbe in pod pogojem sklenitve najemne pogodbe, za ves čas trajajna veljavnosti najema, KUPEC  NE plača nobenih stroškov glede obejkta in nastanitvenih enot, torej vse stroške uporabe, vzdrževalne stroške, stroške komunalnih storitev, gretja, hlajenja, elektrike, zavarovanja objekta, interneta, CATV, odvoza smeti, čiščenje, trženje, provizije ipd, PLAČA NAJEMNIK dokler traja veljavnost najemne pogodbe. V času trajanja najema, NAJEMNIK krije tudi vse stroške potrebnih obnov, vzdrževanja, menjave in obnove pohištva, posteljnine ipd, za nemoteno obratovanje najetih garsonjer za turistično oddajanje.

Kadarkoli bi v prihodnje želeli prodati nazaj, bomo vedno pripravljeni plačati veliko več kolikor boste sedaj plačali zanj. Boljše garancije in boljše naložbe, že dolgo ni bilo na trgu. Zagotavljamo varnost in res kvalitetno investicijo.

Dodatno

Dodatno
Dvigalo Terasa Vrt
Luksuz
Lep razgled Savna Umetniško Dizajnersko Tip-top
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj. Optika
Ogrevanje
Toplotna črpalka Toplarna
Energetski razred
C

Kontaktiraj agenta

agent Edmond Petrovič

Edmond Petrovič

 • T: 040 205 142
 • E: edmond.petrovic@gmail.com